lunes, 30 de enero de 2017

Orientacions per la neu...

Benvolguts pares de la classe VOLEIBOL,

Faig a continuació una sèrie de reflexions, a nivell personal, a fi d'orientar als pares que per primer cop envien els nens amb l'escola a la sortida d'esquí a Andorra. Són dades sobre diversos aspectes, que m'acostemeu a preguntar i en cap cas obligatòries.

A més de la granota (mono) d'esquí o la roba d'esquiar, caldria portar:

- Sabates: botes de descans, sabatilles esportives o similar. Un parell.
- Mitjons: gruixuts, hi ha de diferents textures per a la neu.
- Roba interior, també preparada pel fred.
- Guants: d'esquí, si potser que portin de reserva. Els de llana serveixen per anar de passeig, no per esquiar doncs es mullen.
- Casc, és obligatori fins els 16 anys. Es pot llogar allà per menys de 15€.
- Banyador i tovallola (opcional, pot agafar de l'hotel) -per si va a Caldea-
- Altres complements: ulleres de sol per protegir-se de la neu (molt important), barra de coco pels llavis, crema solar (sobretot els que tenen la pell feble).

EsquiElls han de dur a sobre el DNI o Passaport Individual i la targeta sanitària. Millor si ho deixen a la maleta quan arribin i no ho tornen a tocar.

Els aparells tecnològics van sota la seva responsabilitat: mòbils, maquinetes,... que després no vinguin plorant que els hi ha desaparegut o l'han extraviat.

Si els voleu trucar a l'allotjament, cal fer-ho millor a la nit, mentre sopen o després de sopar, entre 20.30h i 22.00h.


- Quants diners li donem?... El preu aproximat de Caldea no arriba a 25€. Comptant això amb uns 80€ màxim, creiem que hi ha prou, ja que si volen comprar algun obsequi, o refresc... que no es vegin limitats, però tot ho tenen pagat. Ja els hi comento que a pistes els preus tripliquen els de Castelldefels, així que no facin despeses innecesàries...

Tampoc oblideu que portin el dinar del diumenge, 5. Doncs l'autocar para a mig camí per a dinar.

No sé si em deixo alguna cosa, però si teniu qualsevol dubte ja sabeu on trobar-me, o bé parleu directament amb en Julio que coordina l'activitat.

Cordialment,

Santi Sanz.

1 comentario: